В какво сме най-добри?

Основната дейност на Автоцентър Норд Ауто е внос, дистрибуция и продажба на джанти и гуми за автомобили, индустриална и агро техника. Внос и продажба на масла и акумулатори за леки и товарни автомобили. Разполагаме с магазин и център за смяна на гуми, сервиз за ходова част и автомивка.

Кога създадохме Норд Ауто?

Основан през 2014 г. Автоцентър Норд Ауто предоставя на своите клиенти висококачествени продукти и услуги. В основата на компанията е екип от опитни професионалисти, който за кратък период от време успя да разшири продуктовата гама и да изгради трайни и коректни взаимоотношения с клиентите и партньорите на автоцентъра.

 • null

  Goodyear Dunlop

  В началото на 2015 година започнахме да внасяме гуми на групата Goodyear Dunlop, в портфолиото на която влизат марките Goodyear, Dunlop, Fulda,Sava, Debica, Kelly, Diplomat.

 • null

  Michelin

  В средата на 2015 година стартирахме вноса на гуми от групата Michelin, с марките Michelin, Kleber, BF Goodrich, Kormoran.

 • null

  Pirelli

  През 2016 година разширихме продуктовото си портфолио, като добавихме в него още един премиум производител на гуми – Pirelli.

northauto_about_us_title_2

Център за смяна на гуми

Центъра ни за смяна на гуми е оборудван с машини за демонтаж и монтаж на гуми, лазерен баланс на гуми, преса за вулканизация на гуми. Обслужваме леки и товарни автомобили, индустриална и агротехника, мотокари. Без значение дали сте частно лице или фирма, при нас ще получите качествено и бързо обслужване. Свържете се с нас, за да запазите час!

northauto_about_us_title_6

Сервизна дейност

В автосервиза ни ще се погрижим за вашия автомобил, така че да сте сигурни при пътуване с него. Извършваме пълно обслужване включващо проверка и смяна на масла и антифриз, смяна на ремъци, ремонти по ходовата част, смяна на съединители и други ремонтни дейности. Разполагаме и с машина за профилактика и зареждане на автоклиматици. С нея можем да проверим количеството фреон в климатика на вашия автомобил, бус или камион.

northauto_about_us_title_5

Дистрибуторска мрежа и продажби на едро

Имаме изградена дистрибуторска мрежа в страната и извършваме доставка до търговския обект на клиента. Освен гуми, ние предлагаме и масла с марките Castrol, Total, Agrinol и ИНСА, а също и акумулатори Bosch и Varta. Разполагаме със собствена марка акумулатори – North Batteries, която дистрибутираме само ние. Свържете се с нас за оферта.

Сертификати

covid_eu_fond